zoek in onze producties

onze producties

Journey to the Morgenland

Regie: Frank Scheffer
lees meer

Het innerlijk landschap

Een documentaire over een eigenzinnige Chinese componist Guo Wenjing, die een weg zoekt tussen de Oosterse en Westerse muziek, en het oude en nieuwe China

Regie: Frank Scheffer
lees meer

De bladzij en de werkelijkheid

Gedreven door de literatuur reist vertaler en schrijver August Willemsen naar Brazilië en dompelt zich onder in het echte leven, dat hem zowel fascineert als afstoot. Wat miste hij in Nederland dat hem naar dit land vol tegenstellingen trok?

De ontwikkeling van deze productie is financieel ondersteund met bijdragen van Het Nederlands Filmfonds en Futura Brazil. De film wordt geregisseerd en geproduceerd door Fredrieke Jochems voor Franjo Studio.

Regie:
lees meer

Veearts Maaike

Een film over wat de Europese en de wereldpolitiek betekent voor de mensen op het platteland in Noord Groningen. En hoe ontroerend het samenspel tussen veearts en de boeren kan zijn.

Regie: Jan Musch & Tijs Tinbergen
lees meer

Maalstroom

The documentary 'Maelstrom' is a visual journey through the memories of Syrians. A story told by means of videos that are saved on mobile phones.

Regie: Misja Pekel
lees meer

Waarom ben je hier? (2018)

Een film over het leven en de betekenis van Anil Ramdas (1958-2012) wiens werk van grote waarde blijkt voor de multiculturele Nederlandse samenleving, vooral nu.

Regie: Paul Cohen
lees meer

Reis naar het Morgenland

Op zoek naar zijn muzikale identiteit brengt de in New York wonende Syrische componist en klarinettist Kinan Azmeh ons naar de bakermat van onze Westerse beschaving, zijn door oorlog getekende land van herkomst.

Regie: Frank Scheffer
lees meer

Nederland Fraudeland

Een documentaire over het reilen en zeilen bij de FIOD.

Regie: René Roelofs
lees meer
© Copyright 2010 | Sjonic Digital Media BV